FRI FRAGT VED KØB OVER 500.- | LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE | 14 DAGES FULD RETURRET

OBS! Vi har fået ny hjemmeside og der kan forekomme uregelmæssigheder. Vi arbejder hårdt på, at få løst alle fejl hurtigst muligt.

Øreringe - ANCIENT - BYKJAERGAARD | aneg3524gtubt / anes3524gtubt | Ancient øreringe m. blå topas, pink turmalin, granat & hvid topas
Øreringe - ANCIENT - BYKJAERGAARD | aneg3524gtubt / anes3524gtubt | Ancient øreringe m. blå topas, pink turmalin, granat & hvid topas

Ancient øreringe m. blå topas, pink turmalin, granat & hvid topas

BYKJAERGAARD - ANCIENT Materiale: Sterlingsølv eller 18 karat guldbelagt sølv Ædelsten: Blå topas, pink turmalin, granat og hvid topas Diameter: 18 mm Øreringene er ens på begge sider, og der er i sat sten på for- og bagside.
Fra: 1.650.00 DKK
Ryd
- +
VARE NR: aneg3524gtubt / anes3524gtubt
SPECIFIKATIONER
Brand Øreringe, BYKJAERGAARD
Materiale – 925 Sterlingsølv
– 925 Sterlingsølv forgyldt
Sten Blå topas, pink turmalin, granat og hvid topas
Mål Diameter: 18 mm

 

DETALJER OM PRODUKTET

Med ANCIENT kollektionen har Nadia Kjærgaard formået at skabe en smykkeserie som er moderne men med et rustikt og gammelt udtryk. ANCIENT kollektionen er inspireret af smykkernes lange historie og hvordan materialer og status har ændret sig igennem tiden – smykke og ædelsten har dog været en del af menneskeheden altid, og det er denne lange historie som Bykjaergaard hylder med kollektionen. ANCIENT smykkerne er håndlavede, personlige og unikke – øreringene, halskæderne, ringene og armbåndene er lavet i sterlingsølv og 18 karat guldbelagt sølv med flotte små rustikke detaljer og indfattede ædelsten.