FRI FRAGT VED KØB OVER 500.- | LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE | 14 DAGES FULD RETURRET

OBS! Vi har fået ny hjemmeside og der kan forekomme uregelmæssigheder. Vi arbejder hårdt på, at få løst alle fejl hurtigst muligt.

Armbånd - BYKJAERGAARD - MY ENERGY (JULIE BERTHELSEN) | jbbg0409d / jbbs0409d | Arktisk Pil armbånd m. diamanter
Armbånd - BYKJAERGAARD - MY ENERGY (JULIE BERTHELSEN) | jbbg0409d / jbbs0409d | Arktisk Pil armbånd m. diamanter

Arktisk Pil armbånd m. diamanter

JULIE BERTHELSEN - MY ENERGY Arktisk Pil armbånd med champagnefarvede diamanter Materiale: Sterlingsølv eller 18 karat guldbelagt sølv Ædelsten: Diamanter Længde: 16-18,5 cm (justerbart)
Fra: 950.00 DKK
Ryd
- +
VARE NR: jbbg0409d / jbbs0409d
SPECIFIKATIONER
Brand Armbånd, BYKJAERGAARD
Materiale – 925 Sterlingsølv
– 925 Sterlingsølv forgyldt
Sten Champagnefarvede diamanter
Mål Længde: 16-18,5 cm (justerbart)
DETALJER OM PRODUKTET

Diamanten er ikke bare eventyrlig, – den har magiske kræfter. Den er den højest udviklede krystal på jorden, den mest komplekse, den stærkeste. Den kan med sin kraft forstærke energierne i de andre sten vi bærer. Den bringer os visdom og indsigt, og den bringer os i kontakt med solens energi,- den viser os alle regnbuens farver, og den virker alment helbredende og genopbyggende. Den stimulerer livsevnen og healer over alt. Den symboliserer sjælen og troskab, kærlighed og fuldkommenhed. Den viser med sit lys vejen, selv i den mørkeste tid. Den kan lære os at rumme lykkefølelse ved at lade os konfrontere vores skyggesider, fordi den lærer os at forstå mørket således at vi netop kan se lyset og alt det gode der er her for os.