FRI FRAGT VED KØB OVER 500.- | LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE | 14 DAGES FULD RETURRET

OBS! Vi har fået ny hjemmeside og der kan forekomme uregelmæssigheder. Vi arbejder hårdt på, at få løst alle fejl hurtigst muligt.

BORDDÆKNING - ROSENDAHL | 25130 | Grand Cru Oplukker & Proptrækker
-20%
BORDDÆKNING - ROSENDAHL | 25130 | Grand Cru Oplukker & Proptrækker

Grand Cru Oplukker & Proptrækker

Bar- og vinserien fra Grand Cru rummer alt det udstyr, der skal til for at give hjemmebaren et løft. Også visuelt, hvor de forskellige dele i rustfrit stål med de ikoniske Grand Cru designlinjer skaber stil og stemning på barbordet.
500.00 DKK 400.00 DKK
- +
VARE NR: 25130
SPECIFIKATIONER
Serie Grand Cru
Oplukker – Materiale: Rustfrit stål, kunststof
– Farve: Sort/stål
– Diameter: 3 cm
– Højde: 14 cm
Proptrækker – Materiale: Zink alloy, forkromet, Kunststof
– Farve: Sort/stål
– Bredde: 8,5 cm
– Højde: 16,5 cm
– Dybde: 2,5 cm
DETALJER OM PRODUKTET

Bar- og vinserien fra Grand Cru rummer alt det udstyr, der skal til for at give hjemmebaren et løft. Også visuelt, hvor de forskellige dele i rustfrit stål med de ikoniske Grand Cru designlinjer skaber stil og stemning på barbordet. Serien rummer en elegant proptrækker, med et markant og skulpturelt udtryk, grebet er i massiv støbt metal, og proptrækkerens ben er beklædt med soft touch, der gør det muligt at få et fast greb om både proptrækker og vinflaske. Oplukkeren sender med sin geometrisk form en hilsen tilbage i tiden til vinproppen, som var det første Grand Cru-produkt, der så dagens lys. Den er beklædt med blødt gummi, der giver et godt greb og skaber en elegant kontrast til det blankpolerede stål. Oplukkerens har en ekstremt minimalistisk form, og det giver ikke helt sig selv, hvordan den skal placeres på kapslen. Det giver oplukkeren en dimension af leg og uhøjtidelighed, der vil brede sig som en afslappet og hyggelig stemning i selskabet.