FRI FRAGT VED KØB OVER 500.- | LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE | 14 DAGES FULD RETURRET

OBS! Vi har fået ny hjemmeside og der kan forekomme uregelmæssigheder. Vi arbejder hårdt på, at få løst alle fejl hurtigst muligt.

SPRING COPENHAGEN | 8013 | Spring Emotions - Cool
SPRING COPENHAGEN | 8013 | Spring Emotions - Cool

Spring Emotions – Cool

Cool er en kærlig hilsen, der oser af gode vibrationer. Måske vil du give den til en ven, der trænger til noget opmuntrende at kigge på? Eller til den ven, der altid tager det helt cool? Det er helt op til dig.

Materiale Egetræ
Højde 7 cm
Diameter 7 cm
Vægt 146 g
  Spring Emotions er et unik håndlavet træprodukt, og der kan optræde variationer fra produkt til produkt. For bedre vedligehold brug bivoks regelmæssigt på alle Spring Copenhagens træprodukter. Spring Emotions er ikke et legetøj. Rens med en fugtig klud og læg aldrig Spring Emotions i opvaskemaskinen.
99.00 DKK
- +
VARE NR: 8013
SPECIFIKATIONER
Designer mencke&vagnby
Materiale Egetræ
Mål – Højde: 7 cm
– Diameter: 7 cm
DETALJER OM PRODUKTET

Cool er til dage i solen
Cool minder os om alt det sjove, lette og legende i livet.
De dage, hvor alting går som smurt, og verden smiler til en. De dage, hvor selvtilliden er i top, og man føler, at man er på rette vej.
Solen skinner altid på denne Spring Emotions®-kugle.

Cool fortæller, at der er solskin på vej
Giv Cool som en sød hilsen til din ven, der skal huske ham eller hende på, at det hele nok skal gå, og at solskinnet er lige om hjørnet.
Eller giv Cool til den ven, der altid bevarer roen og er helt cool, når det brænder på.
Spring Emotions®-serie er en ganske særlig række produkter, der gør det digitale til en sød og hyggelig dekoration, du kan give til dine nærmeste.