FRI FRAGT VED KØB OVER 500.- | LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE | 14 DAGES FULD RETURRET

OBS! Vi har fået ny hjemmeside og der kan forekomme uregelmæssigheder. Vi arbejder hårdt på, at få løst alle fejl hurtigst muligt.

SPRING COPENHAGEN | 8005 | Spring Emotions - Heart Eyes
-20%
SPRING COPENHAGEN | 8005 | Spring Emotions - Heart Eyes

Spring Emotions – Heart Eyes

Heart Eyes kigger på livet med forelskede øjne. Er der en, du er helt vild med? Giv din elskede en lille dekoration, der spreder kærlighed i hjemmet hos ham eller hende.

Materiale Egetræ
Højde 7 cm
Diameter 7 cm
Vægt 146 g
  Spring Emotions er et unik håndlavet træprodukt, og der kan optræde variationer fra produkt til produkt. For bedre vedligehold brug bivoks regelmæssigt på alle Spring Copenhagens træprodukter. Spring Emotions er ikke et legetøj. Rens med en fugtig klud og læg aldrig Spring Emotions i opvaskemaskinen.
99.00 DKK 79.20 DKK
- +
VARE NR: 8005
SPECIFIKATIONER
Designer mencke&vagnby
Materiale Egetræ
Mål – Højde: 7 cm
– Diameter: 7 cm
DETALJER OM PRODUKTET

Heart Eyes er en hilsen til din elskede
Det er så dejligt at falde pladask for et andet menneske. Når vi mærker følelserne blusse i kinderne, har vi brug for at udtrykke dem. Med Heart Eyes viser du dine følelser over for den, du elsker. Denne dekorative kugle med flad bund står fint hos din udkårne som et udtryk for jeres kærlighed.

Spring Emotions® gør emojis til dekoration
Bruger du ofte emojis til at vise dine følelser? Vi elsker alle de små fine ikoner, og nu pynter de også i hjemmet takket være mencke&vagnby. En lille gave, der siger meget.