FRI FRAGT VED KØB OVER 500.- | LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE | 14 DAGES FULD RETURRET

OBS! Vi har fået ny hjemmeside og der kan forekomme uregelmæssigheder. Vi arbejder hårdt på, at få løst alle fejl hurtigst muligt.

SPRING COPENHAGEN | 8009 | Spring Emotions - Silly
-20%
SPRING COPENHAGEN | 8009 | Spring Emotions - Silly

Spring Emotions – Silly

Silly er en passende gave til din skøre ven, der altid laver sjov. En fin emoji i træ spreder god stemning hos modtageren og er en hilsen, der bliver stående.

Materiale Egetræ
Højde 7 cm
Diameter 7 cm
Vægt 146 g
  Spring Emotions er et unik håndlavet træprodukt, og der kan optræde variationer fra produkt til produkt. For bedre vedligehold brug bivoks regelmæssigt på alle Spring Copenhagens træprodukter. Spring Emotions er ikke et legetøj. Rens med en fugtig klud og læg aldrig Spring Emotions i opvaskemaskinen.
99.00 DKK 79.20 DKK
- +
VARE NR: 8009
SPECIFIKATIONER
Designer mencke&vagnby
Materiale Egetræ
Mål – Højde: 7 cm
– Diameter: 7 cm
DETALJER OM PRODUKTET

Silly får dig til at smile
Det er svært at holde smilet tilbage, når du ser på denne skøre og skønne Spring Emotion®.
Øjnene triller rundt, og tungen hænger ud af munden på Silly, der er en oplagt gave til din skøreste og mest fjollede ven.
Giv den som en værtindegave – eller bare som en hyggelig lille hilsen på en hverdag – for at vise din ven, hvor meget du sætter pris på hans eller hendes humor.

Spring Emotions® til enhver lejlighed
Der findes Spring Emotions® til enhver følelse, du vil udtrykke.
Med Spring Emotions® har mencke&vagnby gjort de små kendte ikoner til et fint design, der spreder følelsen fra sin plads i hjemmet hos modtageren.