FRI FRAGT VED KØB OVER 500.- | LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE | 14 DAGES FULD RETURRET

OBS! Vi har fået ny hjemmeside og der kan forekomme uregelmæssigheder. Vi arbejder hårdt på, at få løst alle fejl hurtigst muligt.

DAMEURE - OLIVIA BURTON | OB16CD09 | Sweet Bee Midi Rose Gold Mesh
DAMEURE - OLIVIA BURTON | OB16CD09 | Sweet Bee Midi Rose Gold Mesh

Sweet Bee Midi Rose Gold Mesh

Tag en tur til Olivia Burtons slikbutik og tag en bid af denne søde inspirerende godbid. Olivia Burtons ikoniske bi har fået en sukkeragtig makeover og sidder smukt på en skøn ombre 30mm urskive, alt sammen i en flot rosaguld – dette ur er den perfekte kombination af sjov og funktion. Rem: Mesh Rem farve: Rosaguld Urkasse: Rosaguld Diameter: 30mm Skive: Lilla til blå gradient med en 3D lyserød plastbi
1.395.00 DKK
- +
VARE NR: OB16CD09
SPECIFIKATIONER
Rem Mesh
Rem farve Rosa guld
Urkasse Rosa guld
Diameter 30 mm
Vandtæt 1 ATM
Skive Lilla til blå gradient med en 3D lyserød plastbi
Urværk Quartz movement
DETALJER OM PRODUKTET

Olivia Burton er skabt af de to veninder Jemma og Lesa. Opkaldt efter Lesas grandtante, hvis livlige tilgang og energi var en stor inspiration for pigerne, debuterede Olivia Burton med deres første kollektion i september 2012. Designene bliver bragt til live i et studie i øst London hvor Jemma og Lesa arbejder tæt sammen med deres lille hold og dermed sørger for at hvert enkelt produkt er tilpasset til perfektion. Komplicerede håndillustrationer, smukke referencer til naturen og must-have farvepaletter repræsenterer Olivia Burton.